torsdag 25. september 2008

Nytt armbånd og nye negler..

Hei og tusen takk for alle kommentarene jeg har fått! Sist jeg var i Stavanger fant jeg et armbånd som var helt "meg". Jeg må jo pynte meg litt også :) Her har jeg støpt på meg negler. Fransk manikyr som det så fint heter. Det er også en kreativ hobby som jeg holder på med. Jeg har gått kurs hos neglakademiet i Oslo og støper litt på fritiden. Detta er jenta med mange jern i ilden :) Ha en fin mandag!

7 kommentarer:

sandra sa...

de armbondene er såååå fine!! det var kjempefint- det er slike du kan kjøpe sjarms til? bytte ut eller fylle på? fine negler også;) det virker gøy med en slik hobby, men det tar tid! du er flink:)

Torilpia sa...

Lekkert!!
Både negler og armbånd :o)

Me like!!

Ha en fortsatt fin kveld - klem!!

Juno sa...

min drøm e å få lange negler...Har prøvd mange ganger, men ingenting hjelpe for bitingen min....:( du hadde hvertfall fine, velstelte negler, den skal du ha.
Gratulerer med fint armbånd:)

tintin sa...

Lekre negler og lekkert armebånd.

Alven sa...

Hei snuppa :-) Lekkert armbånd :-) Skjønner at jeg må sette på meg negler igjen jeg også :-) er jo så fint :-) men åh så langtekkelig å gjøre selv...Tenker du koser deg i helga ;-)

charm design sa...

Så vakker hånd....Jeg har også hatt støpte negler,men det passer så dårlig når jeg driver med alle malings prosjektene mine,så jeg måtte bare vente litt med å sette på nye.Kansje nye til jul.

Vår lille hage sa...

Nydelig armbånd. Har sett på et lignende til meg selv som jeg ønsker meg til jul.
Klem Simmas Hus