onsdag 9. juli 2008

Minimuffins til trultemor

Min søte lille niese har fått komfyr av pappaen sin. Og jeg måtte bare sy små Tilda-muffinser til henne.

Er de ferdigstekt nå, mon tro?
Vi får ta en nærmere kikk. Den der ser deilig ut! Mmmm....
Åååå, så god. Smakte søtt og godt :)

Jeg sydde knapper i toppen på noen av muffinsene, men er redd at den lille tulla skal sette de i halsen, så jeg dropper de. Klarer heller ikke bestemme meg for om brettekanten på muffinsformene skal være opp eller ned. I Tildas julehus er de bretta ned, men jeg syns de ser mer ut som muffinser med kanten opp. Men det er en smakssak :) Er iallefall kjempeglad for at kakene fallt i smak hos 1-åringen! Vil ønske dere som er innom bloggen min en fin uke!

13 kommentarer:

tinemor sa...

Åh, så søte de var!!!
Dette har jeg ingen problemer med å fortå ble en sukksess!!!!
Så kreativt og flott!
Ha en fortsatt fin uke!

silje-sin sa...

Hei:) så utrolig flink du har vært til å sy! Muffinsene var kjempefine, hvis du har planer om å sy noen for å selge er jeg kjempeinteressert!! Ha en flott kveld:) klem fra silje.

Tussaluso sa...

Hei, kjempesøte muffinser du har sydd til vesle-feen. Kan eg få spør om kor du har kjøpt dei prikkete boksane. Åhlens? Ha ein fin kveld.

borghild sa...

Det er noen utrolig fine ting du syr, og inspirerende bilder tar du også! Må innrømme at jeg har vært innom bloggen din et par ganger, og ikke lagt igjen kommentar (jeg har vært veldig dårlig på den fronten i det siste:-(), men synes altså du har en flott blogg!
Måtte også innom Whip Up, som jeg har vært innom for leeenge siden, men helt hadde glemt, og der er det jo bare fantastisk møøøøe fint!!:-) Har allerede sett meg ut minst ett prosjekt:-)
Ha en kreativ torsdag! Klem B:-)

Aina sa...

Må bare si at de muffinsene var supersøte:0)

Sommerklem fra meg!

BO sa...

Så utrulig flink du er Lene!!! Masse kjekke innlegg her, og den komfyren var utrulig tøff, med fantastsik skjønne muffinsar! Går da an å kjøpa nokre sånne av deg i lyseblåe fargar til mine to små kakeglade gullungar? :-)
Ha ein kjekke dag med bror, svigerinne og tanteungar!

Ann-Helen sa...

Så søte muffinser, hvordan laget du de? Finnes det en oppskrift noe sted?

Ha en fin kveld!

frk.kreativ sa...

Tusen tusen takk for fine kommentarer forresten :)

Blåbærpai sa...

KOR utruleg nydelege muffins! Og for ein fin og inspirerandes blogg du har!Her kjem eg gjerne igjen på vitjing! Kan eg lenkje til deg?Så finn eg deg att..I dette store blogge landet!

BO sa...

God morgen!
Då bestiller eg 4 stk! Viss du lagar dei ferdig når du er i Stavanger, så kan Linda ta dei med seg neste gong ho kjeme heim.
Ha ein kjekke dag!

frk.kreativ sa...

Hei Ann-Helen: oppskriften står i Tildas julehus.

Til dere andre: Jeg syr gjerne på bestilling. Må ta 45 kr per stykk for å gå i pluss. Send meg gjerne en e-post på lenemariamidteng@hotmail.com

Nr. 5 sa...

Heisann
For noen søte muffinser d har laget. Jeg har lenge vert på utkikk etter slike selv, og kom jo ikke på å se i Tilda-boka mi en gang. Men nå har jeg allerede bestilt fra en annen plass, noen som har strikket til meg :) Men dine var jo bare kjempesøte.
Kjempefin blogg også, jeg legger deg til på Blogger-jeg-besøker-listen min jeg :)

Klem fra nr. 5

ingrid sa...

jeg har jaktet rundt på oppskriften på disse muffinsene. hvor kan jeg finne de? har du den som jeg gjerne kan få på mail? har så lyst å sy selv til tanteungene mine:)