søndag 29. juni 2008

Litt shoppingnytt

Det går litt treigt med bloggingen her, men jeg har det så travelt om dagen.

Tenkte jeg skulle vise frem litt av Green Gate serviset jeg samler på. Jeg har ikke så mange deler ennå, men kombinerer det sammen med hvite kopper og tallerkener.


Housekeepers box er super til oppbevaring av Duranceprodukter. Jeg gleder meg til jeg er ferdig med å pusse opp kjøkkenet, for da skal denne stå på kjøkkenbenken. Ønsker alle som er innom en fin søndag!

5 kommentarer:

prinsessa1976 sa...

Nydelige ting. Akkurat nå sitter jeg å syr på noen poser til vaskerommet slik jeg kan få organisert der inne. Det er liksom det glemte rom her i huset og det tenker jeg å gjøre noe med i dag. Klem:O)

Randi sa...

Ååååhh.....så nydelige kopper og kar. Jeg har lyst til og samle på noe Greengat kopper jeg også..men det er jo så dyrt. Skal høre med noen danske venner om de kan handle og sende oppover. Det er langt under halvpris der.

Kjempestilig box!!

Ha en strålende fin dag

Den gode feen sa...

Åh, det GreenGate serviset der er min favoritt også. Knallurt å kombinere det med kvite koppar og fat, fordi det er jo ganske dyrt å kjøpe heile settet. Og den Housekeepers box har eg også sett på mange gonger utan å kjøpe den. Den var jo genial til Durance, så kanskje eg må herme etter deg :) Ha ein finfin tirsdag!!

Kerstin sa...

Hei:=) Tusen takk for koselig hilsen inne hos meg:=)

Så fin boks du har kjøpt deg. Den likte jeg veldig godt. Kan jeg spørre hvor du har kjøpt boksen med rengjøringsmiddlene i, innlegg under. Syns det var så fint:=)

Ønsker deg en fin dag:=)

Klem

Karna sa...

Flotte ting, oser sommer av disse Green Gate koppene og muggene...er nydelige!

God sommer!