torsdag 15. mai 2008

Har vi ikke vært heldige med været i det siste og er det ikke koselig når det begynner å blomstre? Disse pottene kjøpte jeg for mange år siden og jeg synes fortsatt de er så fine.
I disse plante-dager fant jeg en liten blomsterkasse på et gartneri som jeg falt for å måtte kjøpe med meg hjem. Bare måtte ha den,og..

...plantet erteblomster for de lukter så godt så det blir spennende å se om de kommer opp og kan plantes ute:)


For en stund siden la jeg ut bilde av noe stoff som skulle brukes til et lappe-teppe,her har jeg kommet litt lenger på vei. Som dere ser er det ikke ferdig men det skal bli og det ferdige resultatet får dere se senere.Som så mange andre bloggere,har jeg også dekorert noen fyrstikk-esker:)
Nå har jeg fikset opp en gammel skrivepult jeg fikk tak i og sånn så den altså ut før jeg malte noen strøk og satte på håndtak..

Etter........


9 kommentarer:

Kerstin sa...

Så mange flotte bilder du viser, skrivepulten ble så fin etter du har pusset den opp.Er så spendt på lappe teppet du holder på med. Ser veldig fint ut så langt. Ha en strålende fin 17. mai

Lemi sa...

stilig skrivepult ;)
ha en fin 17 mai!

Den gode feen sa...

Skrivepulten vart fantastisk fin. Stolen er også nydeleg. Eg har ein liknande stol, men mamma seier at den vert lågare og lågare for kvart år. Er visst midd som et opp beina nedanfrå. Jaja. Ha ei superduper 17.mai feiring i morgon. Klem

tinemor sa...

Så flott kommoden ble med litt maling!!!

Randi sa...

Oi, så fin den kommoden ble. Et praktmøbel!!
Blomstrene var jo nydelige!!

Ha en fin søndag

janne - kathrine sa...

Skattholdet ble jo sååå flott! Det er så gøy å se før-etter-bilder :-)

Ser du er i gang med å sy lappeteppe. Det har jeg også ambisjoner om å gjøre i løpet av sommeren. Flotte og søte stoffer du bruker. Skal bli spennende å se når det er ferdig ;-)

Ønsker den en fin søndag videre!

Trønderpia sa...

Så flotte blomster, og skrivepulten ble kjempefin!
Og jeg er helt enig, blomsterpottene var fine.

Du er virkelig kreativ, Frk Kreativ :)

Ha en fortsatt fin søndag!

alvens kreative hjørne sa...

Hei Lenemor :-) Så stiling den kassa var :-) hvor har du kjøpt den???? sjekk ut bloggen min :-) Har pusset opp soverommet :-)

Margrethe sa...

Deilige blomster. Lappeteppet ser ut til å bli knallfint!